Portfolio

Our projects

B&B Number 11

In een verkeersvrij straatje vlakbij ‘de Groene Rei’, het mooiste kanaal van Brugge, ligt B&B Number 11. Met een eenvoudige & gebruiksvriendelijke website van Stardekk vinden hun gasten vlot de weg naar hun B&B.

Hotelwebsite, Cubilis Channel Manager, Cubilis Booking Engine

Visit the website: https://www.number11.be/nl/

Gastrobar Hubert

Gastrobar Hubert is de bistro van het met een Michelin-ster bekroonde Sans Cravate. Bij zo een fris nieuw horecaconcept hoort een fris webdesign. Met Stardekk zorgden we voor een website die past bij de zaak. Via Restobooker kunnen gasten hun tafel reserveren en vermijdt Gastrobar Hubert lege tafels.

Website Manager, Restobooker, Little Restaurant

Visit the website: www.gastrobar-hubert.be/

Tol.be

De TOL is een multidisciplinaire dienst voor Taal-, Ontwikkelings- & Leerstoornissen van kind tot volwassene. Voor hen ontwikkelden we een website op maat. Voor hun congres is er een inschrijvingsmodule ingebouwd.

Website Manager

Visit the website: tol.be/nl/

Hotel panoramic

Hotel Panoramic in Luchon is de ideale plaats om even tot rust te komen, te genieten van de fauna en flora en de adembenemende Pyreneeën. De website werd volledig naar de wensen van het hotel gemaakt, in 5 talen. Door het gebruik van de Ratebox promoten ze op hun website actief het direct boeken.

Website Manager, Cubilis Channel Manager, Cubilis Booking Engine, Cubilis Ratebox

Visit the website: hotelpanoramic.fr/fr/

B&B Mon Riad

MonRiad is een B&B in Marokko die de lokale traditie met comfort combineert. Stardekk heeft voor MonRiad een site afgeleverd die de troeven van deze B&B uitspeelt.

Hoteltemplate, Cubilis Channel Manager, Cubilis Booking Engine

Visit the website: https://www.monriad.net/en/